maanantai 7. marraskuuta 2011

Vieraat kyllästetään kissaseuralla ja -jutuilla

Kissojen asumisessa luonamme on ainakin se hyvä puoli, että aina on juteltavaa, jos joku kaveri tulee käymään. Voimme kertoa kissojen tekosista ja sopeutumisesta.

Lisäksi katit käyvät esittäytymässä: yleensä Suitsun johdolla, joka tuntuu olevan hyvinkin rohkea ja puskee helposti vieraita silitysten (tai ruuan) toivossa. Kun Humppa rohkaistuu paikalle, voi yrittää virittää myös leikkiä, josta on tietysti aina hupia. Lisäksi elukat voivat innostua rähisemään toisilleen, jolloin saamme taas lisää puhuttavaa.

Tällä menolla luonamme ei siis varmaan enää kyläile ihmisiä, jotka eivät piittaa kissoista.

Suitsu makoilee mielellään design-huonekalussamme. Tuolin kangaspehmuste keräsi runsaasti vaaleita karvoja, joten pistin tuolille suojakankaan. Ei näytä enää yhtään niin karvaiselta.

Tässä Suitsun lepäilynäyte tältä illalta.

2 kommenttia:

  1. Muuten. Oon sua vissiinkin kait jonkun 4-5 vuotta jo komenteerannut. Jos ootte vielä ens kesänä siellä kun tuun taas normaalille suomenvierailulleni niin voisin ihan_aikuisten_oikeasti tulla vaikka moikkaamaan josette pahastu. En muista kauanko aioittekaan olla siellä mut yks kesävieras siis saattaa tehdä tuloansa ihan sillai "haluaa nähdä kisut & ottaa pari tuopposta jossakin lähistöllä" tyylillä :) Nopeavierastyylillä siis ;)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa vaan, jos ollaan maisemissa :)

    VastaaPoista