tiistai 1. marraskuuta 2011

Kimpassa

Humppa ja Suitsu eivät ole varsinaisesti ylimpiä ystäviä. Hetkittäin voidaan olla kosketusetäisyydellä ja vaikka vähän nuolaista toista. Mutta sitten taas helposti heilutellaan kynsiä ja sähistään.

Tänään kissojen omistaja Päde siis lähti reissuun. Samana päivänä Suitsu oksensi ensimmäisen kerran. Juuri ennen oksentamista kissa hotki ruokansa todella vauhdilla, oli ilmeisesti vaihteeksi herkkua: en siis varsinaisesti usko, että Suitsu reagoi Päden lähtöön laatallaan. Mutta mistäs sen koskaan tietää, jos herkkä sielu arvasti, että sinne se nainen nyt lähti eikä tule ihan heti takaisin.

3 kommenttia:

 1. Joo, ei meilläkään lääpitä. Se on ihan tervettä!

  Ei kantsi jatkaa sitä laattaamista, muuten, siitä joutuu vaan vetskulle. Mä tiiän.

  VastaaPoista
 2. Hmm, Humppa on hassusti aika usein ihan selällänsä :) Eivät kuitenkana mustasukkaisuuden merkkejä ole vielä näyttäneet jotta jos toista rapsuttaa niin toisellekin kans rapsuja tahi muuten?

  VastaaPoista
 3. Musta, Suitsu oksentaa näköjään hämmästyttävän äänettömästi. Ei siis voi tietää, jos vaikka sängyn alla odottaisi joku laatta...

  Ilkka, Suitsu tunkee usein heti paikalle, jos Humppa saa huomiota. Mutta ei se yleensä mitään suurempaa mustasukkaisuutta aiheuta: tuntuu, että Suitsu vaan haluaa kaiken saman minkä Humppa :)

  VastaaPoista