lauantai 5. marraskuuta 2011

Parkouria ja laukkaa

Heräsin äsken päiväunilta. Vieressä pötkötteli Suitsu. Näin sitä leppoisasti mennään lauantaita eteenpäin! Humppa taasen tuntuu viihtyvän miehen kanssa sohvalla. Jalkapallo ei kissaa taida suuremmin kiinnostaa, mutta silittelyt sitäkin enemmän.
Välillä, erityisesti aamupäivällä, kissat ottavat yleensä pienen riehumishetken. Tällöin molemmat juoksentelevat ympäri asuntoa (onneksi meidän kodissamme voi kätevästi juosta ympyrää): Humppa pomppii kuin parkour-taitaja ja Suitsu laukkaa muhkea kroppa tutisten.

5 kommenttia:

 1. Hmm onkohan kisut jo valkanneet mieleiset rapsuttajansa perheenjäsenistä vai vaihtelevatko edelleenkin ihan satunnaisesti?

  VastaaPoista
 2. Mies rapsuttaa enemmän Humppaa, koska viettää minua enemmän aikaa sohvalla, jonne Humppa mielellään tulee, oli siinä kumpi tahansa.
  Minä taas sitten päädyn useammin Suitsun silittelijäksi esimerkiksi yhteisten päivänokostemme myötä.

  VastaaPoista
 3. Näin ajattelinkin tuosta jakaumasta. Kisut kelpuittaisivat kummanvaan mutta normijaottelu tämän aikaansaa. Kiva lueskella kisujen & siinä sivussa teidän kuulumisia :)

  VastaaPoista
 4. Suitsu on ehkä universumin mahtavin kissa! Tuntuu olevan sellainen perusketterän ja solakan pikkukatin vastakohta. Pörheä, iso ja jollain tavalla vain niin karismaattinen. Minullakin on joskus ollut sellainen katti.
  Pitää Päden blogin ohella käydä siis täälläkin seuraamassa Suitsun kuulumisia, koska aim in laav!

  VastaaPoista
 5. Suitsu on ainakin omasta mielestään maailmankaikkeuden mahtavin :)
  Hauskaa kyllä, kun nämä kissat ovat molemmat erilaisia persoonoa. Kummassakin on paljon hyvää :)

  VastaaPoista