keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Pientä rähinää

Jatkoksi edelliseen kirjoitukseen videota tältä päivältä. On vain niin kiehtovaa seurailla tätä elukoiden keskinäistä suhdetta!

Tällä kertaa Humppa oli aikaisemmin tullut työpöytäni viereen. Tyypilliseen tapaan Suitsu usein havahtuu Humpan naukumiseen ja tunkee paikalle siliteltäväksi. Jostain syystä Humppa tällä kertaa päätti rökittää Suitsua ilman, että Suitsu oli suuremmin provosoinut. Mutta kai sitä vaan Humpan pitää välillä näyttää, kuka on oikeasti vanhin ja pomo?

Ihmisillehän Humppa ei tee mitään, vaan on superkiltti. Suitsu sen sijaan saattaa hermostua, jos rapsutus on vääränlaista tai harjaaminen ei tunnu kivalta.

2 kommenttia:

  1. Mullon muuten ollut aikoinani ihan Humpan näköinen kisuli, nimikin oli Huisku joka on ihan kuin synteesi noitten kahden nimestä. Vähän aikaa jopa mietiskelin voisiko olla sama kisu mutta ei tää maailma nyt ihan niin pieni sentään voi olla, pitäis olla vuosikertaa 1999 (muistaakseni) silloin. Jouduin antamaan sen siskonsa kanssa kaverilleni ja sisko jäi sinne mutta Huisku päätyi etiäpäin jonnekin pääkaupunkisudulla.

    VastaaPoista
  2. Humppa on syntynyt tällä vuosituhannella eli ei sentään voi olla Huisku. Aika paljon näitä tämännäköisiä mustavalkoisia kissaneitoja tuntuu olevan :)

    VastaaPoista