maanantai 23. heinäkuuta 2012

Vesivahinko --> keittiöremontti --> tarvitaan koti kissoille

Viime viikolla selvisi, että alakerrassa oli tippunut katosta vettä. Tänään syylliseksi varmistettiin asuntomme tiskikoneeseen ja hipaisuhanaan kytketty järjestelmä, tarkkaan ottaen eräs hapertunut tiiviste.Sen vuoksi vähitellen viime vuosina oli päässyt valumaan vettä rakenteisiin huomaamatta.

Tuomio: edessä on arviolta noin kolmen viikon keittiöremontti, jossa revitään lattia auki ja kuivatetaaan se. Pienen vauvan kanssa remontin keskellä ei tietysti voi elää, eivätkä kissatkaan voi täällä asua.

Remontin aikataulusta ei ole tietoa, alkanee ehkä elokuussa.

Mutta Humpalle ja Suitsulle pitäisi löytää uusi väliaikaiskoti. Vähintään siis tuon remontin ajaksi, mutta jos on valmis pitämään kissoja Patzyn paluuseen eli huhtikuulle, niin se sopii.

Vaatimuksena väliaikaiskodille:
- ei lapsia
- ei muita kissoja tai koiria
- kissakokemusta: Humppa on kiltti ja helppo, mutta Suitsu on vähän hankalampi tapaus, joten jos ei ole kissojen kanssa toiminut, niin Suitsun luonne voi yllättää
- pääkaupunkiseutu
- tietysti suurta ymmärrystä ja tykkäystä kissoja kohtaan

Jos voit tarjota kissoille kotia tai haluat kysellä lisää, niin pistä sähköpostia (mari.koistinen(miu)gmail.com) tai soita, 0505526577. Sanaa saa levittää.

Me ihmisetkin tarvitsemme varmaan väliaikaismajoitusta, mutta siitä nyt ei vielä kannata suuremmin elämöidä, kun aikatauluista ei ole tietoa.
2 kommenttia:

  1. Voi ei! Yritän levittää sanaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Uskon, että verkostojen kautta löytyy majoituspaikka elukoille. Keittiöremontti harmittaa monesta syystä, ja tämä kissatilanne on tietysti yksi erittäin iso juttu.

    VastaaPoista