sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Hoikka kissa maalta

Vanhempieni luokse Pohjois-Karjalaan saapui keväällä uusi kissa. Vili, 6, muutti Jyväskylästä Liperiin, koska ei elämä rivitalokodissa ei vapaan maalaiskesän jälkeen enää oikein sujunut kaikkia osapuolia tyydyttävästi.

Nyt tällä hoikalla, kiltillä kissalla on tilaa temmeltää vanhempieni luona. Siellähän on käytännössä aina ollut kissoja, mutta viime kesäänä kuolleen Fannin jälkeen taukoa tuli siis peräti puoli vuotta.


Vili on ulkomuodossaan lähempänä Patzyn Gili-kissoja kuin esimerkiksi Humppaa ja Suitsua (esim. tuo Pehmee on melkoisen samannäköinen Vilin kanssa).

Vili on oikein söötti tapaus, joka ei vierasta yhtään ja viihtyy paljon sylissä. Vilillä on tyypillisesti raukea katse ja tyyppi myös liikkuu aika rauhallisesti, mutta koska kokoa on (siis pituutta ja korkeutta), niin notkean ketterästi Vili myös loikkii tarvittaessa. 


Liperi-lomailun ajan Humppaa ja Suitsua oli hoitamassa kissojen vanha tuttu, kiitokset vaan hänelle! Luonnollisesti poissaolon vuoksi kateille on pitänyt jakaa lisäannokset rapsuttelua ja kimppamakoilu. Hiukkasen punkeroilta tuntuivat molemmat Vilin jälkeen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti