keskiviikko 1. elokuuta 2012

Remonttikoti ja yksi Koistinen lisää

Ensiksi se tärkein tiedotus eli kissoille on löytynyt varakoti vähintään remontin ajaksi. Viestitin yhdelle tutulle, jolla tiedän olleen kissoja hoidossa ennenkin, ja kyseinen tuttu ilmoitti mielellään ottavansa Humpan ja Suitsun seurakseen.

Helpotti paljon mieltä niin täällä kuin Pädenkin suunnalla! Rempan aikataulusta emme edelleenkään ole kuulleet mitään, joten tuskin se nyt ihan seuraavina parina viikkona alkaa.

Sitten muihin aiheisiin. Erityisesti Suitsu on osoittautunut innokkaaksi superpallojen hutkijaksi, ja Humppakin on vähitellen päässyt pallottelun ideasta kiinni. Olen ostellut palloja kirppikseltä useamman, koska aina pallot piiloutuvat sohvan alle tai muihin paikkoihin.

Eli siis meillä on useita erivärisiä palloja ja kissat, jotka tykkäävät niillä pelailla. Lisäksi meillä on lapsi, jonka sukunimi piti päättää.

Sininen pallo vieri ensin kohti Suitsua, mutta
lopulta keltainen pallo houkutti kissaa enemmän.
Kolikonheitto tai muu vastaava arvonta tuntui tylsältä. Niinpä päätimme sunnuntaina valjastaa kissat ja pallot avuksemme.

Heitimme kaksi palloa yhtä aikaa vierimään lattialle. Keltainen oli Koistinen (siis minä) ja sininen Lukkarinen (eli mies). Se pallo, jota kissa ensimmäiseksi koskee, saa pisteen, ja kaksi kolmesta heitosta ratkaisee.

Niinhän siinä kävi, että homma ratkesi kahdella heitolla. Suitsu nimittäin hutkaisi molemmilla kerroilla keltaista eli Koistista. Näin ollen jälkikasvumme saa minun nimeni.

Ei ole mennyt hukkaan ne kerrat, kun olen Suitsua rapsuttanut!

1 kommentti:

  1. :-D Tei on hyvä meno siellä!

    Hienoa, kissoille uusi koti. Jee!

    VastaaPoista